29 Temmuz 2015 Çarşamba

Meksika: Toyota Bayiliğine Kundakçı Saldırı


"Medeniyetlerin teknolojik ilerlemesi tüm egemenliğimize karşı şimdi burada savaşa götürür ve bizi susturan dokunaçları vardır."

25 Haziran Perşembe erken saatlerde, biz şimdi ve burada bu savaşı gösteren gözetim kameralarını, sistemin devriyelerinden kaçınarak ve onların güvenlik önlemlerini alay ederek Vallejo caddesi üzerinde bulunan bir Toyota bayiliğinde bir yangın cihazı patlatıldı - Bu kameralar, devriyeleri, mermi ve eylemleri karşı alınan tüm önlemler işe yaramaz. Çünkü hatta sistemin güvenlik kameraları her sokakta gözetlese bile ve kendi adamları ülke çapında dağıtılsa bile biz saldırmaya devam ederek, tahakküme karşı adımlarla kazanıyoruz.

Biz Meksika'da dava ve hapsedilen, işkence, tehdit edilen, kaçırılan, öldürülen, her yoldaş adına bu eylemin sorumluluğunu üstleniyoruz ve dünya, açığa kavuşturulan her mermi geri gidiyor - Bizi öldürse veya tutsak etseler bile onların aynı kaderi yaşayacağı unutulmamalıdır. Her ölü yoldaş için biz onları bin kez öldüreceğiz. Onlar 7 Haziran'da Kara Haziran'ın sona erdiğini söylüyorlar, da biz ne 7sinde ne başka gün veya ayda bittiğini söylüyoruz, Bu sürekli savaşı sürdürmek için çağrıdır.

Tüm teknolojiye karşı ve o vahşi doğa cinayetlerin zehridir.

Sadece Haziran'da değil, ancak sürekli Kara Savaş!

Uygarlığa Ateş!

Biz Ayrıca kaçak yoldaşlar Felicity, Chivo ve Tripa'yı selamlıyoruz - Yasadışı savaş devam ediyor! Biz ayrıca gayri resmi koordinasyon komitesi tutsakların açlık grevi için sıcak kucaklama gönderiyoruz - Biz tüm coğrafyalardaki tutsakların sağlık, özgürlük ve kurtuluş için mücadele ettiğini biliyoruz.

Kaynak: Contra Info 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder