14 Eylül 2015 Pazartesi

Anarşist Sabotajlar ve çeşitli şehirlerde saldırılar - Haziran Eylül 2015 (İtalya)




İTALYA'DAKİ SON DOĞRUDAN EYLEMLER

2 Eylül, MODENA: Anonim iddia: "2 Eylül'de, Saliceta sokak - Rüzgar telefon direğinin bazı kabloları ateşe verildi. Polis kontrolü ile suç ortağı altyapıları sabote edelim. Bir faşistin evini ateşe vermekle suçlanan Pippo, Tommy ve Andrea'ya özgürlük. Trentino ve Sardegna'da özel gözetim isteklerine cevap olarak yoldaşlarla dayanışma. Olağan baskı dişlilerine ateş."

31 Ağustos, PISA: "28 yaşında bir adam Lega Nord genel merkezine (bir yabancı parti) - geçmişte -  barındırma binasının girişine molotof attı. Carabinieri[paramiliter polis] sahte tanık vatandaşların işbirliği sayesinde tutuklandı. O anarşist olduğunu ve Lega Nord'a saldırdığını deklare etti çünkü o faşist parti. O şimdi Pisa hapishanesinde tutsak."

19 Ağustos, CREMONA: Bir telefon direği ateşe verildi ve sprey boya ile yere mesaj bırakıldı: "Emilio'nun İntikamı". Emilio Casa Pound nazilerle kavgadan sonra komaya giren ve artık yavaş yavaş iyileşmekte olan bir yoldaştır. Ayrıca aynı gece Casapound Cremona'nun patronu Gianluca Galli'nin aracı ateşe verilir ve tamamen yok olur.



29 Temmuz, PARMA: Geceleyin Bologna ve Milano arasındaki TAV (yüksek hızlı tren) demiryolu sabote edilir. 4'de  Fidenza ile Fontanellato arasındaki kablolar ateşe verildi. Bu anonim bir iddiadır.



Temmuz,  Cenova: Telekominasyon direği, Cevona'da köy  çıkışında ateşe verildi. Bu anonim iddia 13 temmuzda yayınlandı:

"TEKNOLOJİ DİKTATÖRLÜĞÜNE KARŞI

Hiç şüphe yok ki biz küresel düzeyde hayatı düzenleyen ve pazara hakim ürünlerin piyasaya sürülmesi ve pervasız bilimi, teknokratik sistemde olduğu giib mevcut toplumun tarifi olabilir. Onların varlığından bu yana, şirketler Devletler ve uluslararası kuruluşlar(ONU, UE, FMI, BCE) sayesinde gezegen üzerinde hakimiyet kurdular. Hiper-teknolojik toplum Gücün iki ana gereklerini yerine getirmek için mükemmel bir toplumdur: Kâr ve sosyal kontrol.

Bilim ve teknoloji sayesinde, modern tanrılar olarak terfi edilen, kâr artık sınır tanımıyor: piyasaya sürülen yararsız ürünlerin inanılmaz miktarda askeri cihazlar. Ayrıca sosyal ve yaşam kontrol eden nano teknolojilerin kullanımı basit kameralardan, her geçen gün daha da yayıldı. Zaten herhangi bir özerklik ve kendi iradesinden yoksun insanlara, teknolojiye kısmi ve hayali erişim yoluyla bilim uyduruk dünya tanıtıldı.

Yaşam kalitesinin iyileştirilmesi kurgusu ile, tek gerçek servetleri gerçek duygulardan mahrum, zihinleri ve kendi yeteneklerinden harcayan, pervasız üretim, dolayısıyla yaşamın kendisi.

Gözlerimizin önünde gerçekleşen bu malları daha hızlı taşımak için ve hatta kolayca izlemeyi sağlayacak büyük projeleri inşa etmek için tahrip edilen doğa, işte olan budur. Tüm bu televizyon, genel kayıtsızlık içinde, nüfusun yayın görüntülerini sildi ve bu malların ürerimini arttırmak için mevcut kaynakları sömürmeye hasret.

Bir kez olsun biz sadece teknokrat toplumun kar tehdidi ve kontrolünden kurtulmayı karar vermeliyiz.

Biz, Avrupa ve İtalya'da bu sektörde uzmanlaşmış şirket, Italsite Spa telekomünasyon direklerinin güç kaynağı kablolarını ateşe verdik.

MARCO CAMENISCH'IN HEMEN KURTULUŞU İÇİN!

İTALYA, ŞİLİ, YUNANİSTAN, İSPANYA VE MEKSİKA'DAKİ TUTSAK ANARŞİSTLERLE DAYANIŞMA!"



11 Temmuz, MODENA: Anonim iddia: "Telefon direğine ait kabin ve kablolar baskı ve telematik kontrolüne karşı ateşe verildi. Baltimora'dan Frankfurt'a, Milano'dan Cremona'ya, Devletten sapma ve talanlardan biridir. 'Emilio için İntikam! Ciao Soledad'.   "

10 Temmuz, PADOVA: Mangimi Veronesi şirketine ait, GDO lu hayvan yemi yüklü 15 kamyon ateşe verildi ve tamamen tahrip oldu. Kamyonun altında bulunan kundakçı şişeler ve yazılama diyorki: "GDO'ya hayır, çiftliğe hayır".

6 Temmuz, UDİN: Casa Pound faşist grubun yerel genel merkezine yazılamalarla mesaj bırakıldı: "Siz yanacaksınız", "Pis faşistler", vb.

14 Haziran: FIRENZE: "24-25 haziran gecesi, Florence'da biz Bisarno aracılığı ile ENI, Frecciarossa ve Vodafone'a hizmetinde araç paylaşımındeki Fiat 500' ü ateşe verdik. Anarşist tutsaklarla dayanışma."

Kaynak: 325



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder