9 Ekim 2015 Cuma

Meksika: UNAM ve IPN'ye Bombalı Saldırı


Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü (UNAM) ve Ulusal Politeknik Enstitüsü Bilimsel Araştırma Merkezi(IPN)'ye Saldırı


2 Hedef kara aydan önce Mexico City'de saldırıya uğradı:

- 5 Ekim, Pazartesi: Gece boyunca, biz Üniversite Şehri'nde ortasındaki, UNAM'daki Nükleer Bilimler Enstitüsü (ICN) girişine el yapımı patlayıcı yerleştirdik. Korucular cumbia müziğini dinlerken, biz gölgelerden sorunsuz ve sinsice aygıtı bırakmayı başardık.

ICN "Nükleer Bilimi" adlı daha iyi Teknolojik Ölüm'ü gelişme ve sürdürmeyi devam ettiren, UNAM ve diğer üniversitelerin en önemli fizikçilerin beşiğidir.

- 7 Ekim, Çarşamba: Sabah,  IPN topluluğuna(Gustavo A. Madero ilçesindeki) yönelik, Hesaplamalı Araştırma Merkezi(CIC)'nin girişine bir kitap bombası bıraktık. Banka'nın polisi ve Sanayi Polisi enstitüyü korurken, biz acele etmeden sakince patlayıcı bıraktık.

CIC vahşi doğanın ebedi düşmanı, bilişim, mühendislik, yapay zeka ve yapay diğer her şey ile uzmanlaşmış, ülkenin en önemli merkezlerinden biridir. Araştırma Görevlileri Ulusal Sistemi(SNI)'nden anormal-tekno-inek öğrencilerin önemli bir kısmını da tesislerinizde gizleyebilirsiniz.

Tüm Vahşi tarafta Savaşçı.
Teknolojik Sisteme Karşı.

Eko-aşırı Terör ve Sabotaj Çemberi

Kaynak: Contra Info

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder