7 Ekim 2015 Çarşamba

Meksika: Yeryüzü Kurtuluş Cephesi tarafından Honda bayiliğe Saldırı


Bir kez daha, onların sıkıcı yapay dünyasında, biz Yeryüzü için asgari saygı gösterilmeyen ilgisizlikle dolu otomasyonun dolu pis su birikintisi içinde yaşamak için tekliflerini asla kabul etmeyeceğimizi göstermek için harekete geçtik.

Hayatta kalmak için bize gerekli kaynakların verdiği Dünya uzun süredir saçma şekillerde istismar edilmiştir. Kendi konforlarını sağlamak için lüks arayışı içindeki zombiler gibi bu büyük kalabalık  her geçen gün bu kendi bokun içinde batarken bu toplumu sürdürmek için önemli katkılar sağlamıştır. Biz onların dünyasını darbeye karşı darbeleyerek yok etmeye; Onları çevreleyen tüm cehalet ve ilgisizlik yaşayan insanların zihinlerine işlenebilir. Biz onların kameralar ve polislerin yanı sıra lükslerinden bahsediyoruz.

4 Ekim 2015 tarihinde biz Meksika devletinde Ecatepec, San Cristobal'in Avenida Revolucion üzerinde bulunan Honda bayiliğine saldırarak öfkemizi gösterdik. Bir kez daha örtülü kara gece ve eşlik eden ay bir kez daha sırdaş oldu. Saldırı sırasında biz Honda marka aracı tamamen yok etmenin yanı sıra diğer araçlara ufak çaplı hasara yol açmayı başardık. Bu Yeryüzü ve onun sakinlerini yok etmeyi cüret eden herkese karşı mücadelenin devam ettiğini göstermektedir.

Yeryüzü Kurtuluş Cephesi - Meksika

Alıntı: Insurrection News

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder