12 Şubat 2016 Cuma

Civitavecchia: Mahkemeye patlayıcılı saldırı için FAI/FRI Tebliği (İtalya)


Nefret ve meydan okuyan kalbim
Yeryüzünün güçlü,
Kolum korkak baskıcıya savaşı gösterir
(Asi aşk - Pietro Gori)

Biz daimi küresel savaş, zalimlerin arasındaki sürekli bir savaşta bir devletin içinde yaşıyoruz, egemenliğin ana ve ikincil karakterlerini biliyoruz ve bunu biliyoruz.

Şu an biz toprakların  militaristleşmesi, ticari ve tüketimin asayişinin savunmasındaki kontroller ve garnizonun artışını, zengin ve zengin Batı'nın sokaklarda tankların geçişini ve askerine tanık oluyoruz.

Bu grev değişiklikleri hatta en uyuşuk haldeki fikirler, fakat küresel kontrolün stratejisi bizi sindirmek için çalışacak.

Sömürülenler, soylular arasında, burada bireylerin iki sınıfı vardır. Tek bir sınıftan olanlar, ne olduklarını ve onların ne olabileceğinin farkında değil, geldiği gibi hayatını sonlandırmak, onlar köle olmak için doğmuş olduğuna inanmak, ve emeklerinin karşısında onlara verilen çok azıyla yetinmek. Fakat burada diğerleri var, tam aksine, düşünmek, çalışmak, ve ki o, onlar konusunda bakarak, sosyal suçları keşfetmek. (Auguste Vaillant)

Biz bu küresel savaşın böylesine net ve keskin taraflı olduğunu inanacak kadar çok dar görüşlü değiliz. Biz özgürlüğün düşmanlarını tanımak gibi, biz her gün hayatlarının bir parçasını vermeye istekli olanların öfke ve hoşgörüye dayanamıyoruz. Bu hiçbir devrim için çalışmayarak kendimizi aldatmadığımızın nedeni budur. Biz sadece nihayet her türlü yükten kendimizi özgür bıraktığımızda ve güce saldırmaya karar verdiğimizde deneyimlediklerimizle anarşi gerçekleşebildiğini açıkça görüyoruz. Hissettiğimiz bir deneyimi biz anarşist tohum FAI/FRI genişlemenin projesine katılan tüm dünyadaki yoldaşlar ile paylaşıyoruz.

Bu gece biz  bölge boyunca dağınık devlet baskısının önemli yerlerinden birinde yerleştirilen patlayıcı ile bu tohumu diktik: Civitavecchia'nın mahkemesi. Biz özgürlüğümüzü kendi ellerimize almaya karar verdik. Biz araçları biledik, taktikleri analiz ettik, çünkü biz anarşi için susadık, ve biz sabırsızız.

Mahkeme ve cezaevleri sadece egemenliğin karakollarıdır; Onlar kınama, suçluluk, hapis ve dışlanmışlığın damgası ile küresel kontrolün emirlerine uymayan, devlet ve yetkililer damgaladığında, bu yerler sadece sembolik değil, fakat fizikseldir.

Kutsal kapılar merhamet ve şefkat gibi sefil duyguları yaymaya çalışırken, biz özgür hayatın aşkı ile bağdaştırabilmek üzere gerçek nefretin motivesine izin vererek ideolojik ve gerçek duvarları yıkmaktır. Bugün biz kalbimizin bazı boşluğunda, kilit altında ya da kaçak olanlar gibi, kaybettiğimiz yoldaşların deneyimlerini taşımak istemediğimize inanarak hareket geçtik,  fakat onları serbest bırakmak için, isteklerimiz sıcakken, ellerimizi kolumuzu onlara bırakarak.

Bu tebrik neşeli bilinçli yıkımın yayılmasına katkıda bulunan teslim-olmayan yoldaşlar ve tutsaklaradır.

BÜTÜN DÜNYADAKİ ANARŞİST TUTSAKLARA ÖZGÜRLÜK!
CEZAEVLERİNE YANGIN! MAHKEMELERE KARA BARUT! 
YAŞASIN FAI/FRI!


FAI/FRI, Sıra dışı yıl için havai-fişek komitesi

Alıntı: Act for Freedom Now

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder